De Heeren van Maarssen is op zoek naar een zelfstandig werkend kok waarbij de focus op service en kwaliteit vanzelfsprekend is en graag wil bijdragen aan de groei van een goed lopend restaurant.
Je ondersteunt met de dagelijkse operationele werkzaamheden maar ook met de personele ontwikkelingen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar daar krijg jij juist energie van!
Een zelfstandig werkend kok bij de HvM is:
- Creatief, ondernemend en leergierig.
- Voelt zich verantwoordelijk voor het resultaat van de Heeren van Maarssen.
- Flexibel
- Krijgt energie van samenwerken in een ambitieus team!
Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan gauw verder!
Bij de HvMben jij namelijk verantwoordelijk voor:
- Het leveren van de juiste kwaliteit. Jij ziet hier samen met het keuken team op toe.
- Als zelfstandig werkend kok ondersteun je de sous- en chef in de operatie. Daarnaast ondersteun je hem/haar ook in andere belangrijke zaken als: inkoop, het behalen van financiële targets en medewerkerstevredenheid.
- Het omgaan met de registratie van HACCP.
- Het begeleiden van leerlingen.
De Heeren van Maarssen X Horecaburo
De Heeren van Maarssen is samen met restaurant Vuur en ´T Clubhuys aangesloten bij het Horecaburo. Het Horecaburo is een overkoepelende organisatie die (in dit geval belangrijk voor jou!) 3 kernwaarden hanteren voor onze medewerkers:
- Integer: collegiaal en betrouwbaar
- Ondernemend: deskundigheid en professionaliteit
- Zorgzaam: aandacht en dienstbaar
Door deze kernwaarden na te streven in combinatie met een sterk HR-perspectief onderscheiden wij ons in de horeca branche.
Wij geloven dat:
- Alles draait om de mensen, aandacht is alles
- One size fits one (processen zijn goed en belangrijk, maar hou ruimte voor autonomie en maatwerk)
- Met vertrouwen kun je groeien (vertrouwen is de basis en zorgt ervoor dat mensen en daarmee de organisatie kan groeien)
Wat wij jou bieden:
Een zelfstandige, uitdagende baan met ruimte voor eigen ideeën, ontwikkeling en ontplooiing.
- Een goed salaris in overeenstemming met de functie, vanaf bruto Euro 2.600,00.
- Een Vierdaagse werkweek.
- Een fulltime dienstverband (gem. 38 uur per week).
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Bedrijfsfeestjes
- Budget voor professionele ontwikkeling
- Extra vakantiedagen
- Kerstpakket
- Mogelijkheid tot promotie
- Personeelskorting
- Reiskostenvergoeding
- Pensioen bij pensioenfonds Horeca & Catering (50-50 regeling)
Aanvullende vergoedingen:
- Bonusregeling
- Fooi
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld
Nog steeds enthousiast? Laten we dan snel een kennismaking inplannen om te kijken of we een wederzijdse match hebben! 😉
Groet,
Team de Heeren van Maarssen
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Uitzicht op vast, Vaste baan
Contractduur 12 maanden
Salaris: €2.500,00 – €2.700,00 per maand
Soorten aanvullende vergoedingen:
- Bonusregeling
- Fooi
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld
Werklocatie: Fysiek